Magyar Konyha 7-8. szám: Ahol a lélek is jóllakik...
A dolog ott kezdődött, hogy a Magyar Konyha újságírója, Jánoki-Kis Viktória rátalált a tavalyi Őszi ízkavalkád - Élményszüret rendezvényünkre az interneten, majd e-mail-ben megkeresett minket.
Így értesültünk arról, hogy a Magyar Konyha egy tiszai kitekintésre készül. Mi Viktória figyelmébe ajánlottuk azokat a helyi termelőket, akik közreműködtek a rendezvényünkön (Kőteleki Kaptár, Hungleríz), valamint a Tájtermék Társaság tagjait. A kiadványban bemutatják a Tisza-mente nevesebb régióit (a tokaji, a tiszacsegei, a szolnoki, a szegedi térség), a szolnoki térséget - büszkeségünkre - Nagykörű képviseli.
A Suttogóról szóló cikk és ételképek mellett a kiadványban szerepel egy-egy kis összeállítás a nagykörűi cseresznyéről, a Bulyáki pálinkáról és Grósz Tamás fűszerkertjéről.
Külön büszkeség számunkra, hogy a kiadvány TOP 10 Étterem összeállításában az alig kétéves Suttogó a 3. HELYEZÉST kapta!
Mindezt olyan, komoly múltra visszatekintő éttermek között (Ős Kaján, Bajnok), amelyeket példaképnek tekintünk.
Ahol a lélek is jóllakik...
Lángosban sült csirkeszalagok...
Ínyenc csülök...
Ropogós kacsacomb és egy fél Harcsapaprikás...
Őszibarack-krémleves és a Harcsapaprikás másik fele...
3. helyezett: SUTTOGÓ...