REGISZTRÁCIÓ

*

*

*

*

*

*

ELFELEJTETT JELSZÓ

*

Borostyán lakosztály

A Borostyán lakosztály alapterületre a legnagyobb, legkényelmesebb szobánk. Egy előszobából, fürdőszobából és pihenő szobából áll. A szoba kialakítása a fali kazettáival, míves csillárjával, egyéb dekorációjával a vidékiesen elegáns, kúria hangulatot idézi. Nagyméretű, méhviaszolt, ónémet ágyak szolgálják a pihenni vágyók kényelmét. A szoba napos, világos, dél-nyugati fekvésű. A kellemes hőmérséklet a hűtő/fűtő nagy teljesítményű klímával is szabályozható. Egyebek mellett a szoba meghittségéhez nagyban hozzájárul egy kis kandalló. A lobogó tűz, a pattogó parázs és a kályha duruzsolás, ha a kandalló be van fűtve, a vendégeink nagy kedvence. A Borostyán lakosztály mérete lehetővé teszi a pótágy elhelyezését.

Levendula szoba

Tágas, elegáns szoba, ahol minden a nyugalomról és a kényelemről szól. Ezt sugározzák a szoba berendezései is. Nevét a fogadónk legelbűvölőbb virágjáról, a levenduláról kapta. A mívesen faragott bútorok, a hatalmas ágyak a boldog békeidőket idézik. A mezők és a falusi kertek virágai díszítik a szobát Macskássy Izolda festőművész selyem kollázsai formájában. Pitypang, pipacs, nőszirom. Csak foglaljanak helyet a hintaszékben és érezzék, hogy egy pillanatra megáll az idő. A Levendula szobához egy nagyméretű, jól felszerelt fürdőszoba tarozik. A szoba méretéből adódóan megfelelően pótágyazható. A légkondicionálással tehetik vendégeink kellemessé a nyári hőséget.


Szívesen szoba

A Szívesen szoba hangulata visszatükrözi a vidéki romantika báját. Az elnevezés utal a szinte mindenhol visszaköszönő szívecske motívumra. Szíves faragás az ágy támláján, a konzolasztalka szíves fogantyúja, az éjjeli szekrény fiókjának szív alakú áttörése. Másrészt pedig szívesen invitálunk minden nálunk megszálló vendéget ebbe a szobába, ahol a finoman faragott mesés fabútorok, méhviasz illat, autentikus kiegészítők, puha textíliák, visszafogott színek vezetik át a nagyvárosi rohanásból a vidék nyugalmába a megpihenni vágyót. A kialakítás során a Szívesen szobához egy közel 100 éves tolóajtón át parányi, de minden igényt kielégítő fürdőszoba tartozik. A nyári forróságot a légkondicionálással enyhíthetik vendégeink.

Boróka szoba

A Boróka szoba elnevezése utal az ősi magyar női névre illetve a falusi templomkertek jellegzetes növényére, a borókára. Tágas, méhviaszolt fenyőbútorokkal kialakított belső berendezése a XVIII.-XIX. századi, vidéki kúriák hangulatát idézi, mégis a szobában érezhető a fiatalosság. A Boróka szoba érdekessége egy szépen faragott titkos ajtó, ami „Narniába” vezet! A múlt idézés mellett a helyiség felszereltsége és kényelme XXI. századi. A tetőtéri ablakok a Lovasudvar felé nyílnak, így a nyitott ablakoknál a szűnni nem akaró madárcsicsergés mellett a kukorékoló kakas, a kotkodácsoló tyúkok, lovak és macskák társalgása is hallható. A légkondicionált Boróka szoba alapterülete lehetővé teszi a pótágy elhelyezését.


Tulipán szoba

A Tulipán szobából árad a csend, béke, nyugalom. Berendezése stílusában egy egységet alkot a Boróka szobáéval. A vendégeink maximális kényelmét szolgáló bútorok és a délutáni besütő nap tökéletesen biztosítja a hétköznapok mókuskerekéből kiszakadni vágyók pihenését.

Mivel a Tulipán szoba tetőtéri ablakai a kis forgalmú utcafrontra nyílnak, így szinte hallani és tapintani lehet a csendet. A szoba légkondicionált.


FEL