REGISZTRÁCIÓ

*

*

*

*

*

*

ELFELEJTETT JELSZÓ

*

Tiszavilág-Ökotúrák

2006. óta foglalkozik Rimóczi Árpád ökotúra vezetéssel és környezeti neveléssel Nagykörűben,a Közép-Tisza mentén. Különleges madármegfigyelő-túrák szervezése és lebonyolítása a specialitása.

RepTÁR-Szolnok

A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában. A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak.

Termál- és Strandfürdő, Berekfürdő

Berekfürdő a Hortobágy szélén található. Aki ellátogat erre a családias, csendes kistelepülésre, annak alkalma nyílik megmártózni a "Nagykunság aranya" néven is ismert gyógyvízben.


TulipGarden Tisza-tó

Tavaszi programnak ajánljuk és még csak Hollandiáig sem kell menni érte. 13 TulipGarden kápráztatja el a nagyérdemű közönséget az országban. És az egyik tőlünk karnyújtásnyira : TulipGarden Tisza-tó.

Macimúzeum - Rákóczifalva

Aki ellátogat a rákóczifalvai múzeumba, a játékmackók varázslatos mesevilágában érezheti magát. A kis mackócsapat ízelítőt ad abból a hatalmas magángyűjteményből, amelyet a rákóczifalvai születésű Balázs Antal és családja néhány évvel ezelőtt alapozott meg.

Túrkevei Gyógy- és Élményfürdő

Nagykunságban található településen a napsütötte órák száma az egyik legmagasabb. A gyógyvízre épült fürdőben gyógyászati szolgáltatások segítik a regenerálódást.


Híd, ami összeköt

A kiskörei Tisza híd, Magyarország egyetlen vegyes használatú hídja. Vonatok és autók mehetnek rajta, de csak mindig egy irányban.

Tisza-tavi Ökocentrum - Poroszló

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum - Magyarország új turisztikai látogatóközpontja, igazi látványosság. Az Ökocentrum szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, játékosan tárja a látogatók elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát.

Tiszavirág Ártéri Sétaút

Az ország második legnagyobb tava, az ember és a természet legnagyobb csodája.


Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

Kisújszálláson öt beltéri és két kültéri medencével, gyógyvízzel, finn és infraszaunákkal, csúszdákkal és wellness elemekkel várjuk a gyógy- és strandfürdőben.

Túri Fazekas Múzeum

A Hortobágy-Berettyó partján fekvő város egyik legpatinásabb, műemlék jellegű épületében, a Bolváry-kúriában kapott új helyet a mezőtúri kerámiakészítés múltját és jelenét bemutató nemzetközi hírű kiállítás.

Kun Lovarda

A Nagykunság fővárosában található lovas tanyán lovaglásra, lovasoktatásra és gyógylovagoltatásra nyílik lehetőség, de az érdeklődők részére biztosítanak csikósbemutatót és hintós sétakocsikázást is.


Sörárium-Szolnoki Interaktív Sörmúzeum

Sörtörténeti kiállítás, látványsörfőzde és gasztropub streampunk környezetben. "Közép-Európában jobb nem kijózanodni!"  - Bohumil Hrabal

Horthy-túra

Kenderes, Jász-Nagykun-Szolnok megye középső részén fekvő alföldi kisváros, amelynek fejlődését a XIX. századtól a Horthy-család segítette.

Jászberényi Állat- és Növénykert

A megye egyetlen állatkertje a Jászság fővárosában, a Zagyva folyó közelében található. Az állatkert érdekességei közzé tartozik az európai barna medvék és a farkasok közös kifutója.


FEL