REGISZTRÁCIÓ

*

*

*

*

*

*

ELFELEJTETT JELSZÓ

*

Rendezvények

Ki ne szeretné, hogy a jeles ünnep emlékezetes legyen önmaga, családja és a barátai számára.

Legyen szó születésnapról, eljegyzésről, esküvőről, keresztelőről, házassági évfordulóról vagy a végtisztesség megadásáról. De ugyanilyen fontosak az életünk során jelentkező mérföldkövek és az azokhoz kapcsolódó teljesítmények, jelesül egy ballagás, egy diplomaosztó megünneplése. Ezekhez az eseményekhez fogadónk tökéletes helyszín, ideális választás akár a belső termeivel, akár a szabadtéri parkosított területeivel. De ugyanígy a HELYSZÍN céges rendezvények, partnertalálkozók, üzleti megbeszélések, kisebb létszámú konferenciák, csapatépítő tréningek esetében is.

 

Esküvő

  A fogadó légkondiNagyteremcionált "nagyterme" 50 főt képes kényelmesen befogadni. 4-6-8 személyes asztalaink a legkülönfélébb ültetési elképzelést is ki tudják szolgálni.

Fedett és fedetlen teraszaink 12 és 16 személyesek. A fedett és fedetlen teraszunk a fogadónk egyik legkedveltebb kültéri része. Gyertyafényes, borozgatós vacsorák, hosszú esti csillagfényes beszélgetések, anekdótázgatások tere. A nyári hőségben különösen kellemes az itt folyamatosan érezhető nyári szellő.

A rendezvények előzetes egyeztetés alapján kerülnek megrendezésre. Egyéni, személyre és eseményre szabott ajánlatot küldünk vendégeinknek részére.

 

 

 

 

 

Bejelentkezés telefonon, személyesen vagy e-mail-en keresztül lehetséges.

Foglaljon most, elérhetőségeink a KAPCSOLAT  menüpont alatt találhatóak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

FEL