REGISZTRÁCIÓ

*

*

*

*

*

*

ELFELEJTETT JELSZÓ

*

A Suttogó Ízműhely komplex fejlesztése

 Nyílt nap a Suttogóban.  Mit szeretnénk bemutatni? Hogy olyanok vagyunk mint egy gondos, vidéki háziasszony. Vigyázunk minden értékünkre - főleg a megtermelt zöldségre, gyümölcsre és fűszernövényre gondolok - és a felesleget elrakjuk befőttként, savanyúságként, aszalványként, lekvárként.

Nemcsak Csehovnak, hanem Nagykörűnek is van cseresznyéskertje. Sőt maga Nagykörű egy cseresznyéskert, Magyarország cseresznyéskertje. Így mi is legalább 12 hatalmas germersdorfi cseresznyefával rendelkeztünk évekkel ezelőtt. Az érés idején ettük ameddig bírtuk, telepakoltunk több ládányi mélyhűtőt, egy részét leadtuk na és persze a végén lekvárt főztünk. Főztük szegfűszegesen-levendulásan. Aztán főztük csokisan, ebből lett a "Black Velvet" azaz "Fekete bársony" és  pálinkásan, ebből pedig a "Bíbor Mámor" névre hallgató lekvárunk.

Aztán jött a töménytelen mennyiségű levendula, ami olyan jól érezte magát nálunk, hogy csak ontotta, csak ontotta a virágait, amivel pedig valamit megint kezdeni kellett. Így lett szörpünk, és különféle szárítmányunk a levendulából.

És sorolhatnám a többi növényünket, gyümölcsünket, zöldségünket, amit aztán befőztünk, elraktunk, aszaltunk, porítottunk. A professzionális munkához professzionális eszközökre volt szükség, így szert tettünk magozóra, üstökre, főzőzsámolyra, aszalóra. És végül, de nem utolsó sorban a megfelelő értékesítéshez díszcsomagolást kaptak a termékeink, amiket már nem csak nálunk, hanem a web shopunkban is meg lehet venni.

 

 

FEL