REGISZTRÁCIÓ

*

*

*

*

*

*

ELFELEJTETT JELSZÓ

*

Új dolgok köszönnek ránk

De azt is írhatnám, hogy szembejönnek velünk a jobbnál jobb új dolgok és nem szabad őket kikerülni. A téli időszakban találnak meg minket és tavaszra beérnek.

Hogy miről is beszélek? Mivel a tél csendesebb nálunk, így van lehetőség az internetet böngészni, a youtube-ot nézegetni és rátalálni egy csomó érdekes dologra. Utánaolvasni a témának és mivel nincs időhiány, elmélyedni benne. Fantasztikus dolog!

Amikor alkalmazott banki dolgozóként léteztem még meghalni sem lett volna időm, nem beszélve az energiáról, még azom sem lett volna elegendő a nagy művelethez.

 

 

Na de térjünk vissza, hogy mik is ezek a fantasztikus dolgok.
Ilyen volt a foltvarrás, aminek kézzel fogható eredményei is vannak, két gyönyörű és hatalmas patchwork takaró „személyében".
Aztán jött az asztaloskodás. Káprázatos videók sora található a youtube-on amatőr és profi asztalosokról, a munkáikról, ahol játszi könnyedséggel, minden faxni nélkül összeraknak egy asztalt, egy polcot, egy új ajtót, renoválnak, átalakítanak és megalkotják a hétköznapi csodát. Ez is inspirált minket, lett rózsakapunk, polcunk, fogasunk, készítettünk madár desszertezőt.

 

   

 

Aztán szembejött a kertészkedés, kertépítés, virágkötészet, lakberendezés, dekoráció készítés, lengő jóga, ...,

 

 

és most legutoljára a képi világ megjelenítése, fotózás, videózás, vlogolás.

Meghökkentőek és egyben lenyűgözőek, azok a kütyük, amik ezekhez a tevékenységekhez szükségesek, valami csuda az a sokféle program, ami segít abban, hogy a fénykép vagy a videó tökéletes legyen és hát ilyenkor szembesülünk, hogy ami nekünk nem megy pikk-pakk, azt egy mai 13-15 éves gyerek kisujjból kirázza.
Szóval most ez az új szerelem. Az ismerkedés elején tartunk és látjuk, hogy ennek a kapcsolatnak is akkor lesz jó vége, ha hagyunk magunknak időt és fordítunk rá annyi energiát, amennyit csak lehet.

És persze várjuk a következő telet és a következő találkozást. Nem feledve az eddigieket sem.

A videóinkat MEGNÉZHETED a Suttogó Fogadó csatornánkon. https://www.youtube.com/channel/UC0M_ZgNrJJrAQxFARNet7VQ?view_as=subscriber

FEL