REGISZTRÁCIÓ

*

*

*

*

*

*

ELFELEJTETT JELSZÓ

*

Magyar Konyha 7-8. szám: Ahol a lélek is jóllakik...

A dolog ott kezdődött, hogy a Magyar Konyha újságírója, Jánoki-Kis Viktória rátalált a tavalyi Őszi ízkavalkád - Élményszüret rendezvényünkre az interneten, majd e-mail-ben megkeresett minket.

Így értesültünk arról, hogy a Magyar Konyha egy tiszai kitekintésre készül. Mi Viktória figyelmébe ajánlottuk azokat a helyi termelőket, akik közreműködtek a rendezvényünkön (Kőteleki Kaptár, Hungleríz), valamint a Tájtermék Társaság tagjait. A kiadványban bemutatják a Tisza-mente nevesebb régióit (a tokaji, a tiszacsegei, a szolnoki, a szegedi térség), a szolnoki térséget - büszkeségünkre - Nagykörű képviseli.

A Suttogóról szóló cikk és ételképek mellett a kiadványban szerepel egy-egy kis összeállítás a nagykörűi cseresznyéről, a Bulyáki pálinkáról és Grósz Tamás fűszerkertjéről.

Külön büszkeség számunkra, hogy a kiadvány TOP 10 Étterem összeállításában az alig kétéves Suttogó a 3. HELYEZÉST kapta!

Mindezt olyan, komoly múltra visszatekintő éttermek között (Ős Kaján, Bajnok), amelyeket példaképnek tekintünk.

Ahol a lélek is jóllakik...

Lángosban sült csirkeszalagok...

Ínyenc csülök...

 

Ropogós kacsacomb és egy fél Harcsapaprikás...

Őszibarack-krémleves és a Harcsapaprikás másik fele...

3. helyezett: SUTTOGÓ...

FEL