REGISZTRÁCIÓ

*

*

*

*

*

*

ELFELEJTETT JELSZÓ

*

Lassan a csapolt sörről a forralt borra vált az idő! Így közzéteszünk néhány érdekes receptet, amiből kitűnő forralt bor készíthető.

 

Fantasztikus emberekkel hozott össze a sors a legutóbbi beruházásunk kapcsán.

Aszalunk, szárítunk, darálunk, porítunk. Készítjük az étterem saját fűszereit. Először a póréhagymán a sor, ami három az egyben, azaz zöldség, fűszer, gyógynövény.

Augusztus végére ígérték mestereink, hogy elkészülnek a kerti konyhánkkal. Így beszéltük meg, így is történt. Az utolsó simítások után ránk vár a feladat, hogy a kemencét fokozatosan felkészítsük az igazi életére. Ezt követően bátran süthetünk-főzhetünk. ... Bár egyik barátunk szerint a kemence olyan mint a barátnő, két év kell a kiismeréséhez.

FEL